7117 Costa Blanca -Gran Alacant - Alicante- Spanje. Vakantie appartement op begane grond. Met wifi en airconditioning. Geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers -1 badkamer. Gezamenlijk zwembad op het complex. Afstand tot Middellandse zee is enkele minuten. Gran Alacant wordt beschouwd als een van de beste locaties aan de Costa Blanca, voor zowel vakantie of vaste woonplaats door Spanjaarden en emigranten. Minder dan 10 minuten rijden van Alicante airport betekent dat zodra u aankomt, weet dat uw huis al in zicht is. Er zijn twee fantastische steden minder dan 20 minuten rijden van Gran Alacant, waar u kunt genieten van een drankje en tapas met uitzicht over Alicante haven en de ramblas, of neem een wandeling door de beroemde palmbossen van Elche. Wij zien u graag aan de mooie Costa Blanca!

7117 Costa Blanca -Gran Alacant - Alicante- Spanje. Vakantie appartement op begane grond. Met wifi en airconditioning. Geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers -1 badkamer. Gezamenlijk zwembad op het complex. Afstand tot Middellandse zee is enkele minuten. Gran Alacant wordt beschouwd als een van de beste locaties aan de Costa Blanca, voor zowel vakantie of vaste woonplaats door Spanjaarden en emigranten. Minder dan 10 minuten rijden van Alicante airport betekent dat zodra u aankomt, weet dat uw huis al in zicht is. Er zijn twee fantastische steden minder dan 20 minuten rijden van Gran Alacant, waar u kunt genieten van een drankje en tapas met uitzicht over Alicante haven en de ramblas, of neem een wandeling door de beroemde palmbossen van Elche. Wij zien u graag aan de mooie Costa Blanca! blank

Permit number AT-439436-A

Avenida Escandinavia, Gran Alacant, Costa Blanca/Alicante, 03130, Spain
Telefoon: 0034-966 698 967,
Tap to call 0034-966 698 967
 
Instant booking
Prijzen vanaf: 70.00€  Per nacht
 Vol
Contact Onze Tarieven
qrcode

 

BEGANE GROND APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS IN GRAN ALACANT-ALICANTE-VALENCIA-ESPANA-COSTA BLANCA

Dit kleine en goed ingerichte appartement bevindt zich in een rustige buitenwijk van de plaats Gran Alacant. De woning ligt op de begane grond en heeft huiskamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers:1x 2persoonsbed, 1x (2) eenpersoonbedden. Voor de woning is een terrasje en balcon
De woning is tevens voorzien van WiFi 

Tevens is in de woning airconditioning zowel warm als koud te gebruiken. Doordat de appartementen op een heuvel gebouwd zijn, is de afstand naar het strand langer en steiler. Wij raden u een (huur-)auto aan. Er kan ook gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer. Vanuit het dorp rijdt de bus frequent naar Alicante (met een stop bij het strand) en Santa Pola, tevens rijdt er een toeristentreintje langs de woning en een circelbus die elke 30 minuten passeerd. Ideaal appartement voor de zomervakanties!

Leuk appartement voor de zomergasten.  LET OP! DIT APPARTEMENT IS OOK PER MAAND TE HUUR IN DE MAANDEN SEPTEMBER TOT MEI. VOOR PRIJZEN EN CONDITIES KUNT U HET CONTACT FORMULIER INVULLEN VOOR DE GEWENSTE PERIODE.

Gran Alacant wordt beschouwd als een van de beste locaties aan de Costa Blanca, voor zowel vakantie of vaste woonplaats door Spanjaarden en emigranten. Minder dan 10 minuten rijden van Alicante airport betekent dat zodra u aankomt, weet dat uw huis al in zicht is. Er zijn twee fantastische steden minder dan 20 minuten rijden van Gran Alacant, waar u kunt genieten van een drankje en tapas met uitzicht over Alicante haven en de ramblas, of neem een wandeling door de beroemde palmbossen van Elche. In het nabij gelegen Santa Pola kunt u over de nieuwe zeeboulevard slenteren en onze visrestaurants proberen. Neem de boot naar Tabarca voor een dagje strand, vissen en snorkelen. De boot vertrekt uit de haven van Santa Pola of Alicante.

Alle steden bieden uitstekende winkel en uitgaans-gelegenheden evenals vele historische en culturele pareltjes. Op korte afstand zijn scholen | universiteiten | ziekenhuizen | luchthaven Alicante. Een van de grootste attracties zijn natuurlijk de blauwe vlag zandstranden van Playa del Carabassi en verder ook Los Arenales del Sol en El Altet die betrekking hebben op meer dan 7km van de kustlijn en het aangrenzende Gran Alacant.

Het weer hier is ook een belangrijke factor met een gemiddelde van 320 dagen zon per jaar en een warm klimaat,  maak een fietstocht in de zon, misschien een boottocht of een barbecue. Vertrouwen dat het weer goed is, is een van de laatste dingen waarover je  hier zorgen hoeft te maken!   Het gebied biedt een scala aan voorzieningen, supermarkten, winkels, bars en internationale restaurants. Met voortdurende aanpassingen wordt jaarlijks de selectie van diensten verbeterd en vooral uitgebreid.

De toevoegingen aan recreatieve faciliteiten maakt het een prachtige plek om te wonen of te bezoeken voor alle leeftijden. Afgelopen jaren hebben geleid tot onder andere, een nieuwe locatie voor de wekelijkse markt, een groot sportcentrum, diverse aanpassingen naar de stranden via houten loopbruggen, de verlengde boulevard van Arenales del Sol, een beachclub en watersport-centrum.

Er zijn parkeerplaatsen voor meer dan 1000 voertuigen, toeristentrein, busdienst, taxi en huurauto´s. Bovendien wordt onze nieuwe school uitgebreid naar 600 leerlingen. Binnenkort wordt ook aangevangen met 3 nieuwe vakantie-complexen alle met zeezicht, dit project zal eind 2018 zijn opening hebben. In de komende 2 jaar is er tevens een plan voor het bouwen van 2 hotels in Gran Alacant.

Voor informatie over Gran Alacant kunt u ook de website www.mygranalacant.com raadplegen!
Wij zien u graag aan de mooie Costa Blanca!
 

 

2 slaapkamers

Faciliteiten

Omgeving

 

AFSTANDEN IN KILOMETERS VANAF UW WONING

Zee 3
Luchthaven 10
Geldautomaat 0.5
Bakkerij 0.5
Busdienst 0.5
Toeristentreintje 0.5
Inkopen 0.5
Winkelcentrum in dorp 4
Fitness sportschool 4
Golfbaan 15
Uitgaan en horeca 0.5
Paardrijden 10
Zwembad openlucht in dorp 3
Speeltuin 0.5
Treinstation 11
Strand en beachclub zonnestoelen etc. 4
Winkels 0.5
Taxi 0.5
Attraktie parken 6
Tennisbanen 2
Toeristen informatie buro 5
Boot naar Tabarca 6
Waterparken 15
Alicante stad 12
Santa Pola stad 6
Elche stad 15
Skate park 5
Rio Safari 6
Pola Park voor kinderen 5
Naturistenstrand  4

Kenmerken

 • appartement op begane grond
 • woonkamer
 • aparte kleine keuken
 • 2 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • terras
 • aircon
 • nltv
 • wifi
 • koelkast 
 • wasmachine
 • open berging achter slaapkamer
 • afgesloten urbanisatie
 • eigen sleutel en afstandsbediening voor autopoorten
 • parking voor de woning
 • BIJKOMENDE KOSTEN BIJ UW RESERVERING
 • Borgsom 200 euro
 • Schoonmaak 65 euro
 • Energy a 0.25 cent per Kwh
 • Bed/Badlinnen 10 euro per persoon/ of zelf meenemen

Routeinformatie

 • De route is op aanvraag verkrijgbaar na reservering van de woning.
 • Er zijn huurautos beschikbaar direkt vanaf ons kantoor of de luchthaven
 • Er zijn fietsen, scooters en brommers te huur in het dorp
 • Er is een taxi beschikbaar voor vervoer van en naar luchthaven, deze dient vooraf te worden gereserveerd maximaal 4 personen
 • Er rijdt een toeristentrein door het dorp

Vliegveld

 • Alicante
 • Castellon
 • San Javier Murcia
 • Valencia

Overige vervoersmogelijkheden

 • Auto
 • Motor
 • Bus
 • Vliegtuig
 • Taxi
 • Shuttle
 • Lijndiensten

Voorwaarden/Disclamer

pdf_kl.jpg

 

Selecteer de details van uw boekingsvereisten

Reserveringskosten
25.00€ (21%) ( Per boeking )
  
Bed en Bad linnen per persoon
10.00€ (21%) ( Per persoon per boeking. Vul hier het aantal pakketten in die u per persoon wilt bestellen.) )
Eindschoonmaak
65.00€ (21%) ( Per boeking )
Borgsom
200.00€ (21%) ( Per boeking )
Energie Kosten
0.25€ (21%) ( Per boeking )

Overnachtingen: Per nacht

Gasten:

Accommodatie incl belasting
Bijkomende kosten totaal
Totaal:
Aanbetaling:
Openstaand bedrag (na aanbetaling)
 

Your destination (route end point) is already marked on the map. Please enter your location and choose your route options to get directions to the destination point. You can also click on the map to choose up to 9 waypoints from your starting point to the destination point.

Address
Postal code
Town
Optimize for
Avoid highways
Avoid tolls

Let op: dit is geen boekingsformulier, in deze plaats stuurt u een e-mial.
Type het bericht dat u wilt versturen 7117 Costa Blanca -Gran Alacant - Alicante- Spanje. Vakantie appartement op begane grond. Met wifi en airconditioning. Geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers -1 badkamer. Gezamenlijk zwembad op het complex. Afstand tot Middellandse zee is enkele minuten. Gran Alacant wordt beschouwd als een van de beste locaties aan de Costa Blanca, voor zowel vakantie of vaste woonplaats door Spanjaarden en emigranten. Minder dan 10 minuten rijden van Alicante airport betekent dat zodra u aankomt, weet dat uw huis al in zicht is. Er zijn twee fantastische steden minder dan 20 minuten rijden van Gran Alacant, waar u kunt genieten van een drankje en tapas met uitzicht over Alicante haven en de ramblas, of neem een wandeling door de beroemde palmbossen van Elche. Wij zien u graag aan de mooie Costa Blanca!

Cancel
Agent vcard
Beschikbaar voor boekingen
Bezet/Niet beschikbaar
July 2019
ZMDWDVZ
 
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
August 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
September 2019
ZMDWDVZ
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
November 2019
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
February 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
May 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
August 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
November 2020
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
January 2021
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
February 2021
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
May 2021
ZMDWDVZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naam Type Min. personen Max. personen Geldig van Geldig tot   Min. dagen Max. dagen
Dagtarief 2 slaapkamers 1 10 maandag 01 juli 2019 maandag 30 september 2019 70.00€  Per nacht 1 100
Dagtarief 2 slaapkamers 1 10 dinsdag 01 oktober 2019 zaterdag 30 november 2019 60.00€  Per nacht 1 100
Dagtarief 2 slaapkamers 1 10 zondag 01 december 2019 donderdag 30 april 2020 50.00€  Per nacht 1 100
Dagtarief 2 slaapkamers 1 10 vrijdag 01 mei 2020 dinsdag 30 juni 2020 60.00€  Per nacht 1 100
Dagtarief 2 slaapkamers 1 10 woensdag 01 juli 2020 woensdag 30 september 2020 70.00€  Per nacht 1 100
Dagtarief 2 slaapkamers 1 10 donderdag 01 oktober 2020 donderdag 31 december 2020 50.00€  Per nacht 1 100

Hier vindt u een lijst van bijkomende kosten wanneer u deze woning boekt

Reserveringskosten

25.00€ (21%) ( Per boeking )

Bed en Bad linnen per persoon

10.00€ (21%) ( Per persoon per boeking. Vul hier het aantal pakketten in die u per persoon wilt bestellen.) )

Eindschoonmaak

65.00€ (21%) ( Per boeking )

Borgsom

200.00€ (21%) ( Per boeking )

Energie Kosten

Per kwh a 0.25 cents

0.25€ (21%) ( Per boeking )

Gran Alacant

dinsdag 16 juli 2019 27 22 Clear clear sky
woensdag 17 juli 2019 29 21 Clouds scattered clouds
donderdag 18 juli 2019 29 19 Clear clear sky
vrijdag 19 juli 2019 30 20 Clear clear sky
zaterdag 20 juli 2019 32 20 Clear clear sky
zondag 21 juli 2019 32 20 Clear clear sky
maandag 22 juli 2019 31 20 Clear clear sky